TOP

Tilliden tilbage til borgerne

DEBAT: Tilliden tilbage til borgerne

Dogan Polat
kandidat til posten som
ny folketingskandidat i Taastrupkredsen

Jeg har meldt mig ind som kandidat til posten som ny folketingskandidat i Tåstrupkredsen.

Jeg har boet i Albertslund i 27 år og har gået i folkeskole og gymnasiet i Albertslund og hvis Danmarks Tekniske Universitet, som jeg tog min ingeniøruddannelse fra, var i Albertslund, havde jeg ikke taget til Lyngby.

Jeg er rigtig glad for at bo og leve i Albertslund. Jeg vil derfor gerne have at, Albertslund og dermed hele Tåstrupkredsen bliver endnu bedre at bo og leve i. Jeg kender udfordringerne og det, der virker her i området.

Jeg vil IKKE snakke om det abstrakte overordnet generelle problemstillinger som sidste ende, ender med varm luft. Jeg vil gerne være kort og kontant. Jeg har en empatisk tilgang til mine medborgere, hvor jeg mener at vi skal være i øjenhøjde og derfor er jeres mening MEGET vigtigt for mig om fremtidens Danmark.

Jeg vil arbejde for, at tillid kommer tilbage til borgerne, især til de arbejdsledige:

• Slut med at de ledige skal dokumentere hvor mange ansøgninger de har skrevet om ugen og slut med de overflødige samtaler, tiden skal bruges til mere fornuftigt!

• Flere ressourcer til politiet, så der også er tid til at komme ud af fotovognene. Politiet skal være mere blandt borgerne i belastet boligområder!

• Vores hospitaler skal rustes bedre til at klare fremtidige opgaver, derfor er det bl.a. vigtigt at vi nedbringer ventetiden på skadestuerne og jeg vil arbejde for at vi fik lægevagten tilbage til Glostrup Rigshospital!

• Med en hel del erfaring indenfor offentlig transport, idet jeg har arbejdet i 11 år som lokomotivfører, vil jeg gerne arbejde for at genoplive togfonden. Nyere, bedre og hurtigere tog skal være på skinnerne og dermed et infrastruktur som kan klare de fremtidige opgaver.

Disse vil jeg gerne starte op med i første omgang, men jeg vil have din støtte og dine ideer med på vejen.

http://albertslund.lokalavisen.dk/debat-tilliden-tilbage-til-borgerne-/20161123/laeserbreve/161129771/1252

Leave a Reply