TOP

Det må være opskriften

http://albertslund.lokalavisen.dk/debat-det-maa-vaere-opskriften-/20150210/laeserbreve/702179963/1252

Af Dogan Polat (Soc.), medlem af kommunalbestyrelsen:

Hvordan forvirrer man borgerne i Albertslund? Jo se, det viste Danni Olsen (DF) i sit indlæg forleden da han beskyldte mig for at lave aftaler i mit parti omkring en grundhandel som kommunalbestyrelsen har indgået.

Som formand for Tyrkisk Kulturforening (TKF) er vi lejet ind i bygningen på Roskildevej 122 som er ind under lokalplan 3.6. Hvis vi skruer tiden tilbage til 7. oktober 2007 hvor lokalplanen for nord for Roskildevej blev ændret og vedtaget dvs. lokalplan 3.6. Her stemte Dansk Folkeparti netop for lokalplanen. Det her betyder så ifølge planloven en række konsekvenser for kommunen.

I planloven §48 kan ejerne af bygningen kræve ejendommen overtaget af kommunen mod erstatning, idet lokalplanen udlægger ejendommene til offentlig formål. Jeg håber ikke at det kommer bag på Danni Olsen (DF).

Vi (TKF) har sammen med vores udlejer i 2012 sendt en ansøgning til kommunen om at bygge en ny moderne bygning på matriklen, men kunne desværre ikke få lov til det jf. lokalplansændringen/vedtagelsen i 2007. Lokalplanen indskrænkede simpelthen vores muligheder for at udvikle os.

Danni Olsen (DF) siger at kommunen skulle holde sig langt fra købet af denne ejendom, det kan bare ikke lade sig gøre juridisk. Så på den ene side stemmer Dansk Folkeparti for en lokalplan som har den konsekvens, jf. før omtalte, og så går man offentligt ud og nægter alt.

Må jeg så konkludere: Hvor er det bare typisk DF.

Publiceret i AP den 10. Februar 2015 : http://albertslund.lokalavisen.dk/debat-det-maa-vaere-opskriften-/20150210/laeserbreve/702179963/1252

Leave a Reply