TOP

S-politiker i skarp kritik af baglandet

S-politiker i skarp kritik af bagland: Valg-proces noget rod

Dogan Polat (Soc.) har indgivet en klage over processen ved valg af ny kandidat efter Lykketoft. Hvorfor skal det pludselig til urafstemning, lyder kritikken

Valget af en ny, socialdemokratisk folketingskandidat til Taastrupkredsen efter Mogens Lykketoft får nu skarp kritik af en af de fem, der er med i opløbet om at blive valgt.

Nemlig Dogan Polat, der sidder i kommunalbestyrelsen i Albertslund for Socialdemokratiet. Han kalder processen for “noget værre rod”.

Han henviser til, at kredsbestyrelsen i Taastrupkredsen, der omfatter Høje-Taastrup og Albertslund kommuner, har ændret processen for valget. På et ekstraordinært repræsentantskabsmøde har partiforeningen besluttet, at man nu i stedet gennemfører urafstemning blandt medlemmerne.

“Man ændrer drastisk planer for valg af folketingskandidat. Hermed kommmer man med en hovsa-løsning”, siger Dogan Polat.

“Ideen var, at til dette møde skulle man indkalde til kredsgeneralforsamling den 24. november med henblik på at medlemmerne kunne komme og stemme. Dette synes kredsbestyrelsen var ligegyldigt, idet de fem kandidater umuligt kunne opnå 2/3 af stemmerne. Det er jeg lodret imod, man kan ikke på forhånd afgøre at enkelte kandidater ikke vil opnå 2/3 af stemmerne, når man ikke giver muligheden herfor”, siger Dogan Polat.

“Jeg mener man indskrænker den demokratiske proces og øvrigt ikke følger reglerne herfor. Det synes jeg ikke er i orden.”

Troede de kunne stemme

Han henviser samtidig til, at han fra partiforeningen har fået at vide, at man indtil 24. november kan blive medlem af Socialdemokratiet og have stemmeret den 24. november eller til en urafstemning.

“Denne har man ligeledes indskrænket. På det ekstraordinære repræsentantskabsmøde den 10. november vedtog man at de medlemmer som har været medlem indtil 10. november kl. 23:59 kan have stemmeret. Denne besked får jeg af kredsformanden to dage efter vedtagelsen af dette. Det synes jeg aldeles heller ikke er i orden. Tager man en beslutning om at have en dato for hvornår de nye medlemmer kan have stemmeret, bør det helst være på en måde så de nye medlemmer har en chance for at vide det. Mange er nemlig blevet medlem netop efter den 10. november, og hermed troede jeg så at de kunne stemme”, siger Dogan Polat, der nu håber at få medhold i sin klage.

Publiceret: 22. November 2016 09:15
http://albertslund.lokalavisen.dk/article/20161122/ARTIKLER/711229414/1001

Read More
TOP

Tilliden tilbage til borgerne

DEBAT: Tilliden tilbage til borgerne

Dogan Polat
kandidat til posten som
ny folketingskandidat i Taastrupkredsen

Jeg har meldt mig ind som kandidat til posten som ny folketingskandidat i Tåstrupkredsen.

Jeg har boet i Albertslund i 27 år og har gået i folkeskole og gymnasiet i Albertslund og hvis Danmarks Tekniske Universitet, som jeg tog min ingeniøruddannelse fra, var i Albertslund, havde jeg ikke taget til Lyngby.

Jeg er rigtig glad for at bo og leve i Albertslund. Jeg vil derfor gerne have at, Albertslund og dermed hele Tåstrupkredsen bliver endnu bedre at bo og leve i. Jeg kender udfordringerne og det, der virker her i området.

Jeg vil IKKE snakke om det abstrakte overordnet generelle problemstillinger som sidste ende, ender med varm luft. Jeg vil gerne være kort og kontant. Jeg har en empatisk tilgang til mine medborgere, hvor jeg mener at vi skal være i øjenhøjde og derfor er jeres mening MEGET vigtigt for mig om fremtidens Danmark.

Jeg vil arbejde for, at tillid kommer tilbage til borgerne, især til de arbejdsledige:

• Slut med at de ledige skal dokumentere hvor mange ansøgninger de har skrevet om ugen og slut med de overflødige samtaler, tiden skal bruges til mere fornuftigt!

• Flere ressourcer til politiet, så der også er tid til at komme ud af fotovognene. Politiet skal være mere blandt borgerne i belastet boligområder!

• Vores hospitaler skal rustes bedre til at klare fremtidige opgaver, derfor er det bl.a. vigtigt at vi nedbringer ventetiden på skadestuerne og jeg vil arbejde for at vi fik lægevagten tilbage til Glostrup Rigshospital!

• Med en hel del erfaring indenfor offentlig transport, idet jeg har arbejdet i 11 år som lokomotivfører, vil jeg gerne arbejde for at genoplive togfonden. Nyere, bedre og hurtigere tog skal være på skinnerne og dermed et infrastruktur som kan klare de fremtidige opgaver.

Disse vil jeg gerne starte op med i første omgang, men jeg vil have din støtte og dine ideer med på vejen.

http://albertslund.lokalavisen.dk/debat-tilliden-tilbage-til-borgerne-/20161123/laeserbreve/161129771/1252

Read More