TOP

2009-2013 döneminde belediye encümenlik olarak çalışmalarım

CALISMALARIM 2009-2013

Read More
TOP

Men han har jo ikke noget på

Af Dogan Polat , medlem af kommunalbestyrelsen for Socialdemokraterne:

Det er ikke hver dag man ser en DF´er prøve og være advokat for liste Ø. Jeg er da glad for at jeg har været grunden til det. Nej, det er absolut ikke for at jeg skulle blande mig i Enhedslistens opstillingsform, det kunne jeg da ikke drømme om. Utrolig hvor meget man kan forstå ud fra en hel artikel.

Min intention med artiklen var at råbe; “Men han har jo ikke noget på,” som den lille dreng i H.C. Andersens verdensberømte eventyr ”Kejserens nye klæder”. Enhedslistens kandidater med indvandrerbaggrund som er længst nede i rækken siger nemlig til indvandrerne og efterkommere, at de bliver valgt når man stemmer personligt på dem. Det er jo ikke rigtigt. Det var denne jeg vil have frem og ikke meget andet.
Så er det du skriver at jeg er ude efter indvandrerstemmerne, når jeg fortæller sandheden. Vælgerne kan jo selv vælge om de stadigvæk vil stemme på kandidaterne eller bare på partiet. Ingen siger jo at de pr. automatik så stemmer på mig.

Med modersmålsundervisning bliver den jo helt gal. Egentlig er det navnet der skulle ændres totalt for lige netop denne handlede ikke om det traditionelle modersmålsundervisning som vi kender det men modersmåls baseret undervisning og det er ikke det samme. Regeringen mente nemlig med denne lov at der var behov for pædagogisk anvendelig viden om, hvordan tosprogede elevers faglighed, selvværd, motivation og trivsel løftes. Derfor var det et forsøgsprogram om modersmålsbaseret undervisning (kun i arabisk og tyrkisk for øvrigt) og kvalificering af sproginddragelsen i undervisningen. Det var ligeledes derfor jeg stemte for, for det skader vel ikke og prøve og arbejde med nye metoder til at styrke de tosprogede elevers danskkundskaber.

Publiceret: i AP 02. Juli 2013 00:12

http://albertslund.lokalavisen.dk/debat-men-han-har-jo-ikke-noget-paa-/20130702/laeserbreve/130629600/1252

Read More