TOP

De hader ikke Danmark

Læserbrevet er bragt i Albertslund Posten den 02.12.2010

I Albertslund Posten den 30.11.2010 kunne man læse artiklen om repatriering fra Danni Olsen (DF). Jeg kan fortælle Danni Olsen at Albertslund kommune behøver ikke at have en strategi eller ligefrem kampagne ordning da Albertslund borgere med anden etnisk baggrund end dansk er udmærket klar over loven.
Jeg kan fortælle at mit daglige frivillige arbejde i den Tyrkiske Kulturforening har jeg kun være vidne til et ældre ægtepar som har benyttet sig af ordningen. Parret var de første fra Albertslund som benyttet sig af denne ordning. Det var i første omgang udfordrende for kommunen, hvorfor det tog lidt mere end det normale for at godkende og sende familien. Men nu har kommunen fået styr på det og vi har en rigtig god sagsbehandler i kommunen der tager sig af disse sager.
Jeg kan fortælle at de “udlændinge” der ønsker at vende tilbage, er ikke folk der hader Danmark, tværtimod, men det er folk der har været nødt til at rejse tilbage af flere grunde, enten har det været umuligt for dem at få deres resterende familie herop til Danmark eller også har de følt sig uønsket eller ikke fået den anerkendelse som de gerne ville. Det er disse tilbage meldinger jeg får. når jeg spørger folk hvorfor de rejser tilbage. Ægteparret fra Albertslund som er rejst tilbage har bla. ikke kunne få deres søn her op til Danmark, og derfor valgte benytte sig af denne ordning, jeg kan fortælle, at det var ret svært beslutning for dem.
Ydermere vil jeg gerne understrege at det ikke er “Udlændinge” der hader Danmark som Danni Olsen (DF) påstår men snarer må det jo være Dansk Folkeparti der må hade udlændinge sådan at de kommer med en lov som har til formål at sende mest mulige ”udlændinge” ud af Danmark. Det er vel ikke for at de kan lide dem vel?

Read More