TOP

Dansk Folkeparti har udlændingepolitik som trumfkort

Læserbrevet er også bragt i Albertslund Posten den 30.11.2010

I et kort spil er det altid rart, at have en trumf, den bruger man, når man kan se, at man er ved at tabe. Op til et folketingsvalg er udlændingepolitikken en sikker trumf for DF. Valget I 2005 og 2007 var netop præget af denne dagsorden, og man vandt endda på det. Dengang stod det ikke så slemt til med økonomien, der var pænt fremgang. Men nu er gassen af ballonen gået, fremgangskurven er vendt og det går i den forkerte retning. Der er underskud på ca. 90 mia. kr. på statens finanser, og det skal tilsløres for at regeringen og DF kan vinde vælgernes gunst inden folketingsvalget i 2011.

Halvering af dagpengeperioden samt beskæring af børnechecken har vist sig ikke at kunne give de ønskede besparelser derfor har man indrømmet at man nu gerne vil pille ved SU reglerne, og efter valget er det desværre (hvis VK-O får magten igen) førtidspensionisternes tur til at blive ramt. Derfor tager DF det gamle trumf ud af den tilstøvede skuffe. Dagsorden er den samme. Danskere skal for 13. gang igen se fredag den 13.

Først skulle parabolerne have burka på, derefter synes man det var sjovt at lege bygningsingeniør i ghettoerne, også spiste man lidt af citron kagen og drak saftevand, indtil man fik energi til at opstille et pointsystem for de velbegavede.

Min personlige holdning til et pointsystem er klar, jeg mener ikke at pointsystemer – uanset om det er rødt eller blåtpointsystem – bør anvendes når det drejer sig om danskernes ret til at bosætte sig med deres udkårne i eget hjemland. Det virker helt forkert i mine øjne. Når det er sagt, så vil jeg heller ikke skrive mere om det, for selve fælden er at man skal have en totalt aldeles irrelevant dagsorden for at det tilslører det virkelige problem, som jo er den vanskelige økonomiske situation her i landet.
Jeg vil gerne have, at man retter fokus på den oprindelige dagsorden hvor man diskuterer hvordan den danske økonomi igen kan køre på skinner.

Dogan Polat
Socialdemokratisk Kommunalbestyrelsesmedlem

Læserbrevet er også bragt i Albertslund Posten den 30.11.2010

Read More